Over ons

IPad USoft

Organisatie

Wij zijn een Nederlands bedrijf uit Naarden. Sinds 1986 is ons vak het uitdenken en ontwikkelen van softwareproducten. We zijn ervaren en dynamisch en hebben een heldere blik met frisse ideeën. We werken op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij onze klanten, medewerkers en milieu centraal staan.

We zijn bekend geworden door onze applicaties voor data-intensieve transacties. Eind 2009 zijn we ons meer gaan richten op BPM (Business Process Management) producten, waaruit onder andere URequire Studio is voortgekomen. Een applicatie die organisaties helpt bij het compleet en consistent in kaart brengen van veranderingen in organisaties, producten en diensten.

Geschiedenis

In 1986 zijn we gestart onder de naam Comtecno waar een softwareplatform werd ontwikkeld om regelgebaseerde applicaties te maken. Door de jaren heen zijn we met name actief geweest bij zorgverzekeraars, het pensioenwezen en de woningbouwwereld. Nadat het bedrijf in 2010 werd overgenomen van Ness Technologies en in handen kwam van twee Nederlandse investeerders, is een nieuw groeiplan opgesteld en zijn we ons gaan focussen op BPM oplossingen. Het verleden heeft vooral in het teken gestaan om degelijke producten te ontwikkelen waarbij onze klanten naadloos werden ondersteund in hun dagelijkse activiteiten.

Zoveel jaar later zijn we stevig in de markt aanwezig, zijn we actueel en vernieuwend. De kennis die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, gebruiken we om nieuwe producten te ontwikkelen. Hierdoor zitten we als USoft continu in een nieuwe ontwikkelingsfase. We helpen onze klanten met onze eigentijdse software, het kwalitatief uitwerken en realiseren van vernieuwingen en veranderingen.

Project

Bedrijfscultuur

USoft is een platte, procesgestuurde organisatie. Wij geven onze medewerkers verantwoordelijkheid en ruimte om hun talenten te ontwikkelen. Hierdoor verrassen wij onze klanten steeds met innovatieve producten en diensten.

No-nonsense cultuur
Wij zijn een organisatie met korte lijnen en een no-nonsense cultuur. Bij ons krijg je ruimte voor ontplooiing, zowel op vaktechnisch als op persoonlijk gebied. We zetten ontwikkelingsinstrumenten in zoals training, coaching en persoonlijke doelstellings- en ontwikkelingsplannen.

Prima arbeidsvoorwaarden
Als medewerker kun je, naast een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden, rekenen op een uitdagende werkomgeving. USoft biedt een pensioenvoorziening en een tegemoetkoming in de basis ziektekosten­verzekering.

Aandachtsgebieden
We werken nauw samen met onze klanten. Producten en diensten worden ontwikkeld op basis van wensen en behoeften van klanten en de ontwikkelingen in de verschillende branches. USoft heeft verschillende aandachtsgebieden, waaronder productontwikkeling, organisatieadvies, detachering, opleidingen, sales en staf.

 

Voordelen

Een dynamisch softwarebedrijf zijn betekent voor onze technische en commerciële medewerkers continu verbeteren. Zo kunnen we u, als klant, optimaal van dienst zijn door volledig op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Het ontwikkelen van een applicatie is een complex traject. Onze passie is om u te helpen dit traject eenvoudig maar toch kwalitatief te doorlopen, zodat u de oplossing krijgt waarom u heeft gevraagd.

Zo serieus als we met ons vak bezig zijn, zo belangrijk is het om onderling maar ook met onze klanten plezier te hebben in wat we bedenken en wat we maken.

Waarom USoft

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij een bedrijf met veel kennis en kunde op het gebied van softwareontwikkeling. Waarom zou u zaken met ons doen?

  • Een degelijk product
  • Echte vakkennis
  • Ervaren medewerkers
  • Wij denken met u mee
  • Vertrouwen

Wat klanten over ons zeggen...