ConsultancyBouwen en beheren van applicaties

Consultancy

Het ontwikkelen van maatwerk software om organisaties en processen op hun eigen specifieke manier te ondersteunen is een van onze specialiteiten. Om u de best en meest effectieve oplossing aan te kunnen bieden, onderzoeken we altijd of een maatwerk applicatie goedkoper is dan het aanpassen van uw organisatie of proces aan een standaard applicatie.

USoft realiseert zich dat een van de meest kritische succesfactoren bij de ontwikkeling en implementatie van een applicatie de vertaling van requirements naar een werkend systeem is. Om die reden wordt er met de verschillende stakeholders altijd in de taal, of het jargon, van de stakeholders gecommuniceerd.

Om van de ontwikkeling en implementatie een succes te maken, wordt er een moderne, iteratieve aanpak gevolgd. Door het houden van feedback sessies en het tonen van werkende prototypes worden stakeholders geïnformeerd en blijft het project in het juiste spoor. Deze aanpak resulteert in korte tijdsvakken, optimale flexibiliteit en uitgebreide integratie mogelijkheden.