KLM

Requirements zijn voor de KLM een essentieel instrument om te waarborgen dat er effectief wordt geïnvesteerd in innovaties. Daarnaast moeten IT-oplossingen aan de verwachtingen van de klant voldoen.

Voorheen maakte KLM geen gebruik van een software oplossing op het gebied van requirements, maar van Symphony templates in Word. USoft kwam met een oplossing, namelijk: URequire Studio.

URequire Studio
URequire Studio is de oplossing voor het vastleggen, toegankelijk maken en beheren van business requirements van een hoge kwaliteit. Het resultaat bestaat uit duidelijke en beknopte requirements zonder verlies van informatie.

Voordelen
De toegevoegde waarde van URequire Studio is dat op interactieve, eenduidige en consistente wijze requirements kunnen worden gespecificeerd. URequire Studio ondersteunt Business Analisten met het ‘SMART’ maken van requirements doordat deze inhoudelijk worden ontleed. Ook geeft het inzicht in relaties tussen tussen requirements waardoor de consistentie kan worden bewaakt. Daarnaast is URequire Studio breed inzetbaar: behalve requirements kunnen er ook definities en business rules mee worden gemodelleerd en biedt de tool de mogelijkheid tot hergebruik van requirements.

Kortom, URequire Studio zorgt voor een betere kwaliteit van opgeleverde requirements en het verhoogt de effectiviteit van het specificatieproces.

“In driekwart van de tijd, aantoonbaar meer kwaliteit”.