SBVR_Made_EasySoftware

USoft biedt diverse softwareapplicaties aan, waaronder:

 • URequire Studio
  Met URequire Studio kunt uw business processen, bedrijfseisen en –regels op een eenduidige en consistente manier vastleggen om vervolgens te structureren, integreren, beheren en te onderhouden. Resultaat: een set van duidelijke en beknopte eisen zonder verlies van informatie.
 • USoft 9
  USoft 9 biedt u de mogelijkheid om modellen en regels uit de business om te zetten naar een werkende applicatie. Dit zorgt voor een enorme snelheid in de ontwikkeling van veranderingen of nieuwe ontwikkelingen. In een periode van kostenreductie, tijdsbesparingen en efficiëntie helpt USoft 9 u met deze veranderingen.
 • URule
  URule is een geavanceerde, betrouwbare en makkelijk te gebruiken Rules Engine. Deze Rules Engine dwingt automatisch alle bedrijfsregels af die het beleid van uw onderneming bepalen. URule fungeert als interface tussen business data en applicatie of gebruikersinterfaces en voorkomt dat gebruikers de business rules in het systeem ‘overtreden’ en helpt gebruikers om hun taken uit te voeren. Data-integriteit en consistentie worden gegarandeerd.
 • Luchtvaart
  Passagiersstromen, beveiliging en de operatie. Drie belangrijke prioriteiten voor de luchtvaart die samenkomen in de Smart Airport. Door het tempo van technologische innovatie bevindt de luchtvaart zich nu in het tijdwerk waarin stakeholders, inclusief passagiers, in toenemende mate geïtegreerd worden en waarin inzicht in event gedreven data de basis vormt voor operationele acties. Door onze software en ervaring in de luchtvaart samen te brengen in specifieke toepassingen biedt USoft het ideale platform om de ambitie van de Smart Airport te realiseren.
 • SMART PIA
  Privacy is hot! Bedrijven omarmen de digitale trend. In toenemende mate benutten bedrijven de voordelen van digitale kanalen, processen, Big-Data en nieuwe business modellen. Tegelijkertijd worden consumenten en bedrijven zich steeds meer bewust van het onderwerp Privacy en voor welke doeleinde persoonlijke data gebruikt mag worden. En Sociale Media zitten er bovenop voor het geval het fout gaat. Reputatie staat op het spel. Samen met Capgemini Consulting heeft USoft SMART PIA ontwikkeld. De oplossing om uw organisatie te helpen het maximale te halen uit uw digitale activitieten.
 • Productie & logistiek
  Gedetaileerd inzicht geven in de complexiteit van productie- en logistieke processen. Helemaal tot zijn recht komend in het snel en grondig boordelen van de impact van veranderingen door uw gehele operatie. Onze YMTY oplossing geeft precies dat niveau van inzicht dat u nodig heeft om veranderingen sneller en met significant betere resultaten te kunnen beoordelen en implementeren.
 • Beach
  Elk jaar worden miljoenen uitgegeven aan het onderhoud van vastgoed. Woningcorporaties besteden bijvoorbeeld tenminste 1/3 van hun totale budget aan gepland onderhoud. Met onze betrouwbare en bewezen oplossing Beach heeft u controle over uw totale bezit en verlaagt u uw kosten.