URequire Studio

Processen en requirements combineren om projecten te verbeteren

URequire Studio

Bedrijfseisen en –regels zijn vaak complex van aard. Het vastleggen, begrijpen en analyseren van deze eisen neemt veel tijd in beslag. Om het nog complexer te maken, ‘spreken’ de business en IT twee verschillende talen. Dit verhoogt het risico op miscommunicatie en fouten, waardoor projectbudgetten worden overschreden en de uitvoering wordt vertraagd.

URequire Studio biedt dé oplossing

URequire Studio is dé oplossing voor het vastleggen, uitwerken en realiseren van projecteisen van hoge kwaliteit. Met URequire Studio bent u in staat uw wensen sneller te schrijven met een directe feedback over de kwaliteit ervan. Het resultaat is een set van duidelijke en beknopte eisen zonder verlies van informatie.

Hoe werkt URequire Studio?

URequire Studio is in staat om uw wensen te analyseren en te begrijpen omdat er gebruik wordt gemaakt van een natuurlijke taal processor om grammatica- en zinsbouwanalyses uit te voeren. De processor geeft feedback over de consistentie van uw wensen en laat zien waar mogelijk miscommunicatie kan ontstaan.

URequire Studio combineert de natuurlijke taalverwerking van URequire met USoft’s BPMN proces modeling tool UDesign. Door integratie van deze twee oplossingen kunt u procesmodellen controleren op hun schematische geldigheid en tegelijkertijd teksten analyseren die u in uw procesmodellen gebruikt.

URequire Studio in het kortURequire Studio

  • Kwalitatief hoogwaardige specificaties
  • Volledigheid en consistentie
  • Hergebruik van informatie in nieuwe trajecten
  • Minimaliseren van het risico op interpretatiefouten
  • Direct toegang tot de kennis van de business
  • Maakt relaties tussen informatie zichtbaar en makkelijk onderhoud
  • Kunnen volgen van veranderingen
  • Alle kennis in één bronsysteen


Meer informatie over URequire Studio? Vul onderstaande gegevens in en ontvang de whitepaper per e-mail.

(Velden met een * zijn verplicht).


Naam *

Bedrijfsnaam *

E-mail *

Telefoonnummer