De Rules Engine voor al uw business rules

URule

Organisaties vertrouwen op de informatiesystemen voor hun core business processen. De informatie in deze systemen is een van de meest waardevolle activa van het bedrijf, samen met het beleid van de organisatie. Tegelijkertijd moeten applicaties sneller worden ontwikkeld en met kortere time to market in productie worden genomen tegen de laagste Total Cost of Ownership (TCO). USoft heeft hiervoor de oplossing in huis, namelijk URule.

Wat is URule?

URule is een geavanceerde, betrouwbare en makkelijk te gebruiken Rules Engine. Deze Rules Engine dwingt automatisch alle bedrijfsregels af die het beleid van uw onderneming bepalen. URule fungeert als interface tussen business data en applicatie of gebruikersinterfaces en voorkomt dat gebruikers de business rules in het systeem ‘overtreden’ en helpt gebruikers om hun taken uit te voeren. Data-integriteit en consistentie worden gegarandeerd.

Waarom URule?

Een systeem op basis van business rules stelt organiaties in staat om zich efficiënt aan te passen aan een veranderend ondernemingsklimaatGebruikers hoeven de regels maar een keer in te voeren en URule past deze regels automatisch overal toe. Indien nieuwe zakelijke beslissingen resulteren in nieuwe business rules, kunnen deze direct worden uitgevoerd.

URule in het kort

  • Geavanceerde, betrouwbare en makkelijk te gebruiken Rules Engine
  • Dwingt automatisch bedrijfsregels af die het beleid van de onderneming bepalen
  • De Rules Engine fungeert als interface tussen business data en applicatie of gebruikersinterfaces
  • Data-integriteit en consistentie worden gegarandeerd


Screenshot_URule1Screenshot_URule2

CTA-URule